Afval Koningin van the material world is op Curacao en zoekt jonge ambassadeurs.

8, 13, 15 en 16 februari 2021 in Bloemhof te Curacao.

De afvalkoningin is op Curaçao en is op zoek naar kinderen die willen helpen om van onze wereld een schonere plek te maken.  Ze is op zoek naar ambassadeurs van 6 tot 12 jaar die haar boodschap verder willen vertellen. En daarom worden er op landhuis Bloemhof eendaagse workshops georganiseerd op 8, 13, 15 of 16 februari.

In deze workshop werken de kinderen aan een eigen afvalkostuum en/of assecoires want een ambassadeur moet natuurlijk wel zijn eigen uniform hebben. Het is de bedoeling dat er thuis al bruikbaar afval wordt opgespaard dat de kinderen mee kunnen nemen om mee te werken. Te denken valt aan: plastic flessen, doppen van juicepakken, plastic tassen, eierdozen, kurken, dozen, oude schoenen, kleding en wat er nog meer hergebruikt kan worden. In een ochtend van 9 uur tot 12 uur werken de ambassadeurs aan hun kostuum en zal er samen met de afvalkoningin alvast nagedacht worden over nieuwe afvalplannen die alles te maken hebben met het schoner houden van onze wereld.

Op dinsdag 16 februari van 13:00 uur tot 14:00 uur komen alle ambassadeurs bij elkaar voor een optocht door de tuin van Landhuis Bloemhof.

Meedoen met de afvalkoningin? Begin alvast afval thuis te verzamelen en schrijf je in via [email protected]. Een workshop kost 20 gulden (inclusief drinken). En er is plaats voor 12 kinderen per workshop. De workshops worden gegeven op maandag 8, zaterdag 13, maandag 15 en dinsdag 16 februari van 09:00 uur tot 12:00 uur. Op dinsdag 16 februari wordt ook de parade gehouden waar alle ambassadeurs aan kunnen meedoen. De parade vindt plaats tussen 13:00 uur en 14:00 uur. bij Landhuis Bloemhof. Selikor ondersteunt dit project.
De afvalkoningin is een project van kunstenaar Frouwkje Smit. Meer informatie over de kunstenaar www.frouwkjesmit.nl

Meer projecten

Contact

Fout: Contact formulier niet gevonden.